fbpx

З жовтня дитсадки Франківська перейдуть на самоврядування, – Руслан Марцінків

Суспільство 16:52, 07.07, 2017

У п'ятницю, 7 липня, представниці ГО "Мами Прикарпаття" зустрілися з міським головою та керівниками кількох дитячих садків міста.

За словами Мар’яни Вершиніної, голови організації, остання зустріч із міським головою була в лютому, і на ній озвучували питання забезпечення дитсадків миючими засобами. Батькам повідомили, що вони можуть не здавати кошти аж до травня, адже садки будуть повністю забезпечені. Щоправда, станом на березень ніяких дій не відбулося, хоча на фінансування садків було виділено 3,5 мільйони гривень.

Пояснили це тим, пише Репортер, що з січня тендерний комітет працював над закупівлею продуктів харчування.

Як писав КУРС, "Мами Прикарпаття" звернулися до прокуратури, щоб перевірити витрати департаменту освіти Івано-Франківська

Однак в червні провели закупівлі миючих засобів на 27 тисяч гривень. Керівники садків кажуть, що поки що вони мають усе, що потрібно, зокрема туалетний папір, пральні порошки, рідке мило, соду тощо.

"З 1 жовтня всі садочки перейдуть на самоврядування, – обіцяє Руслан Марцінків, міський голова. – Ми виділятимемо кошти на кожен садок окремо, і батьки та громадськість будуть контролювати усе самі".

Читайте також: "На килимі" у директора: як адміністрація дитсадка №27 із мамою-активісткою "розбиралася"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: