fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Економіка
  • За 10 місяців цього року перевиконання міського бюджету Франківська становить 247 мільйонів гривень, – Палійчук

За 10 місяців цього року перевиконання міського бюджету Франківська становить 247 мільйонів гривень, – Палійчук

Економіка 10:53, 18.11, 2016

Цьогоріч за 10 місяців з січня по жовтень загалом перевиконання міського бюджету Івано-Франківська по загальному фонду склало 209 млн грн.

При плані на січень – жовтень 518 млн грн надійшло 727 млн грн. Мова йде про власні надходження міського бюджету. Крім цього, є ще дотація. По спеціальному фонду бюджет міста перевиконано на 38 млн грн.

Такі показники в інтерв’ю Фіртці озвучив голова бюджетної комісії Івано-Франківської обласної ради Микола Палійчук щодо виконання бюджету в області та в Івано-Франківську зокрема.

"Загалом не пригадую такого року, щоб так гарно йшов бюджет. І обласний, і міський. Якщо за десять місяців Івано-Франківськ має перевиконання 247 мільйонів – це дуже багато. Це виходить, що близько мільйона і ста тисяч у день міський голова тільки по загальному фонду може витратити додатково на потреби міста. Єдине, у чому суперечки, – протягом року збільшувалась дохідна частина, відповідно збільшували видаткову частину, тому місто відсоток перевиконання на сьогодні називає менший, але від початку прийнятого року в січні 2016 року до фактичних показників – 209 мільйонів за десять місяців", – пояснює Микола Палійчук.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: