fbpx

За минулу добу через обстріли на Донеччині загинули 4 цивільних, 3 поранені

Суспільство 12:15, 08.02, 2015

За минулу добу до міліції надійшли повідомлення про 4 загиблих і 3 поранених мирних жителів, відкриті кримінальні справи.

В Авдіївці було вбито 2 жінки, 1 отримала численні осколкові поранення. На місця руйнувань в перерві між обстрілами змогли виїхати правоохоронці. Встановлено особу однієї із загиблих. Снаряд влучив прямо в будинок, внаслідок чого будова зруйнована, а господиня загинула, повідомляє "Радіо свобода" з посиланням на прес-службу УМВС в Донецькій області.

У зв’язку з постійними обстрілами інформація з "гарячих точок" надходить із запізненням, обставини та дані про постраждалих уточнюються.

У донецькій міліції зауважують, що не припиняються артобстріли бойовиками населених пунктів Мар’їнського, Артемівського, Ясинуватського районів, а також Авдіївки, Дебальцевого та передмість Маріуполя.

В ООН повідомляють про збільшення кількості жертв конфлікту на Донбасі до 5358 людей. Як заявив верховний комісар ООН з прав людини, щонайменше 224 мирні жителі загинули, 545 були поранені внаслідок боїв, що активізувалися в останні три тижні січня.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: