fbpx

За непокору франківським патрульним порушник отримав 5 діб арешту

Суспільство 10:01, 25.12, 2016

Івано-Франківський міський суд постановив накласти стягнення у вигляді 5 діб адміністративного арешту до порушника, який вчинив злісну непокору працівникам патрульної поліції.

Так, у вересні цього року чоловік на вулиці Вовчинецькій порушував громадський порядок, а на зауваження працівників поліції не реагував і поводив себе агресивно. За такі дії патрульні склали адмінпротокол за ст. 185 КУпАП, повідомляє прес-служба патрульної поліції Івано-Франківська.

Під час судового засідання порушник запевнив, що виконував законні вимоги поліцейських. Проте і в залі судового засідання чоловік порушував порядок, поводив себе агресивно та не підкорявся розпорядженням головуючого.

Враховуючи ці обставини та відсутність каяття порушника у вчиненому, суд вважає, що на чоловіка слід накласти адміністративне стягнення, необхідне й достатнє для його виховання в дусі додержання законів України, поваги до правил співжиття та запобігання вчиненню нових правопорушень.

Суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адіміністративного правопорушення, передбаченого ст. 185 КУпАП, та накласти адміністративне стягнення у вигляді арешту на 5 діб, а патрульні ознайомили його з постановою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: