fbpx

Підозрюваному у зберіганні зброї суд визначив заставу у 500 тисяч гривень

Суспільство 19:35, 14.06, 2016

Коломийська місцева прокуратура підтримує державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно особи, яка підозрюється у викраденні чужого майна за попередньою змовою з групою осіб, у поєднанні із проникненням у приміщення, вчинені повторно (ч. 3 ст. 185 КК України).

У зв’язку із ухиленням обвинуваченого від явки в судове засідання, за клопотанням прокурора суд виніс ухвалу про дозвіл на затримання з метою приводу, інформує прес-служба обласної прокуратури.
Особу вдалось затримати та доставити у Коломийський міськрайонний суд, який обрав запобіжний захід у виді тримання під вартою та визначив розмір застави понад 500 тис. грн.
Крім того, за результатами проведення санкціонованого судом обшуку за місцем проживання обвинуваченого виявили та вилучили 11 одиниць стрілецької зброї (пістолети, автомати та гвинтівки), одну тротилову шашку, більш ніж 700 патронів до зброї різного калібру, пристрої та засоби для виготовлення зброї тощо.
На цей час розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), процесуальне керівництво у якому здійснює Коломийська місцева прокуратура. Проводиться перевірка на предмет причетності особи до вчинення інших злочинів на території Коломийського району та Івано-Франківської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: