fbpx

За рік у Франківську на капітальний ремонт доріг витратили більш як 26 млн гривень

Суспільство 08:15, 03.12, 2016

На капітальний ремонт доріг цього року департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою з міського бюджету Івано-Франківська було виділено 15,21 млн грн, для здійснення поточного ремонту доріг – 3,1745 млн грн. Ще понад 8 млн грн було виділено з державного бюджету.

Наразі вже завершено ремонт восьми вулиць та одного перехрестя, повідомив директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради Михайло Смушак.

Зокрема, було проведено капітальний ремонт вулиць Хмельницького (І черга, Дорошенка (на ділянці від вул. Гетьмана Мазепи до вул. Сухомлинського), Отця Блавацького (на ділянці від ротонди до вул. Сем’янчука), Лермонтова, Кривої, Північний бульвар (на ділянці від кільця до вул. Панаса Мирного).

Наразі тривають роботи з капітального ремонту вулиць Підгірянки (ділянка від вул. Залізничної до вул. Стефаника), вул. Шевченка (на ділянці від вул. Січових Стрільців до вул. Гординського), Гнатюка, Військової та Мазепи.

Також тривають роботи з капітального ремонту вулиць Кармелюка та Ленкавського, які фінансуються за кошти державного бюджету.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: