fbpx

За спробу зняти на відео, як дорожник укладає асфальт, коломиянин отримав удар лопатою. ФОТО

Суспільство 15:20, 10.06, 2015

Коломиянин Олег Грицьків, якому довелося втікати від "озброєного" лопатою підпилого працівника дорожньої служби, написав скаргу в міліцію.

Про цей випадок Олег Грицьків повідомив на своїй сторінці у Facebook.

– Я вже мав бути або в трупарці, або в реанімації. Їхав я нині на велосипеді в Шепарівці. Але по дорозі, на вулиці Франка, що біля Єпархії, застав дорожньо-ремонтну службу, котра здійснювала ямковий ремонт. Та й думаю, от знімлю відео роботи. Ця моя ініціатива дуже не сподобалась працівникам, що латали дорогу. Один з них підійшов до мене і почав розповідати мені про те, що я не маю права знімати їх, але стаття 34 Конституції каже протилежне. 

Згодом той працівник почав мене посилати на три букви (бо він був випивший, було чути запах алкоголю) та штовхати, а також викинув мій велосипед подалі, на що я йому казав, що він не має право таке робити. Алкоголь таки зробив своє, і після того, як я відбив його поштовх рукою, – ВІН ЗАМАХНУВСЯ ЗВЕРХУ ВНИЗ – І ВДАРИВ МЕНЕ ЛОПАТОЮ. Реакція в мене ше та  і я відбив удар, проте подер руку. Після цього він біг за мною ще метрів 20 з лопатою, а я йому кричав про міліцію та Конституцію. Чувак таки схаменувся, бо зрозумів, що він на мене напав!  написав Олег. 

Після цього обурений чоловік написав заяву в міліцію з вимогою відреагувати на поведінку працівника дорожньої служби. Проте талон про реєстрацію заяви чомусь не видали.

1

– Отак на рівному місці мене мав нині травмувати/вбити працівник дорожньо ремонтної служби  ЛОПАТОЮ. Зараз я просто в шоці, коли усвідомлюю масштаби нечисті, яку варто люструвати у кращому випадку,  додав Олег. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: