fbpx

Забруднене озеро у мікрорайоні "БАМ" чистити не збираються. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 11:51, 09.03, 2017

Виходячи зі своїх домівок, мешканці мікрорайону "БАМ" сподіваються вдихнути свіже повітря та милуватися красою невеличкого озера. Натомість бачать брудний, заповнений сміттям смердючий відстійник.

Проблема із цією водоймою не нова. Про її катастрофічний стан чиновники знають. На її місці позачергово планували створити відстійник, оскільки мікрорайон зведений на болотах, і, щоб у підвалах будинків не було води, її мали відводити у це озерце, пише КУРС із посиланням на сюжет "Каналу 402".

"Є різні нюанси, і коли забивається каналізація, в ці дренажні води, які мали би бути чистими з підвалів, попадають і фекальні води. Далі вони потрапляють в "славнозвісну" річку Млинівку в районі парку Шевченка", – каже Михайло Смушак.

Мешканці прилеглих будинків скаржаться, що проблема ще й у тому, що поруч знаходяться дитячий садок та школа, тому хочуть, щоб їхні діти дихали свіжим повітрям, а не смородом.

Останній раз цю водойму чистили близько 20 років тому. Однак зараз робити це ніхто не планує через брак коштів. Усі гроші спрямовують на головне завдання – очищення міського озера.

Фото із спільноти Комуналка ІФ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: