fbpx

Забудовнику ділянки на березі Бистриці земля дісталася безкоштовно

Суспільство 10:35, 18.12, 2015

Про це повідомив депутат Івано-Франківської міської ради Віталій Мерінов.

Як повідомляв КУРС, днями громадські активісти з мешканцями навколишніх будинків прийшли на будмайданчик на березі Бистриці Надвірнянської вимагати від ТОВ "Філ-Буд" зупинити будівництво так званого "Навчально-виховного комплексу інноваційної освіти", який насправді є дев'ятиповерховим житловим будинком. 

Нові подробиці скандального будівництва "дев'ятиповерхового садочка" на Бистриці Надвірнянській повідомив депутат міськради від УКРОПу Віталій Мерінов. За його інформацією, громадська організація "Культурно-освітнє товариство інвалідів "Зеленсад", яке виступає замовником будівництва "Навчально-виховного комплексу інноваційної освіти", отримала землю в оренду на постійній основі безкоштовно.

"Тобто якщо я створюю приватний заклад освітянського типу, а збоку ще цілий комплекс багатоповерхівки, звичайно, що тільки для батьків тих дітей, які і будуть тут навчатися, то маю цілком повне право отримати землю БЕЗКОШТОВНО))) Виходить, що хтось з чиновників дуже багато заробив на цій справі…" – зазначив Мерінов. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: