fbpx

На Прикарпатті засуджені садили дерева, косили траву та прибирали сміття. ФОТО

Суспільство 16:37, 25.04, 2016

Персонал та засуджені установ виконання покарань Прикарпаття взяли участь у всеукраїнській екологічній акції "Зробимо Україну чистою разом".

Управління ДПтС України в Івано-Франківській області підтримало ініціативу громадської організації "Let’s do it, Ukraine" про участь персоналу та засуджених у Всеукраїнській соціально-екологічній акції "Зробимо Україну чистою разом".

23 квітня пенітенціарії області та засуджені, які відбувають покарання в колоніях Прикарпаття, і ті, які перебувають на обліку у кримінально-виконавчих підрозділах області, проводили благоустрій територій, інформує прес-служба управління ДПтС України в Івано-Франківській області.

Персонал установ та підрозділів КВІ разом із засудженими садили саджанці, кущі, косили траву, чистили від сміття доріжки, обкопували дерева, фарбували лавки, впорядкували клумби і висаджували квіти.

Окрім закріплених територій, було впорядковано також територію цвинтаря, міських площ, берегів річок.

Понад 20 екологічних заходів провели цього дня працівники та засуджені. В акції "Зробимо Україну чистою разом" взяли участь близько 80 працівників та 400 засуджених. Усі працювали злагоджено та дружно, показуючи цим свою небайдужість до проблем чистоти навколишньої природи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: