fbpx

Затримані у центрі Франківська грабіжники причетні до щонайменше шести пограбувань

Суспільство 12:22, 09.02, 2016

4 лютого у центрі Івано-Франківська патрульна поліція спільно з опергрупою Національної поліції і Нацгвардії затримали двох молодиків, які пограбували магазин на Молодіжній.

Заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Володимир Гаврилаш на щотижневій оперативній нараді у міського голови повідомив, що правоохоронцями уже доведена причетність молодиків до шести пограбувань. Також слідчі з'ясовують, чи не причетні грабіжники до інших кримінальних правопорушень.

Нагадаємо, 4 лютоого двох підозрюваних у пограбуванні магазину на Молодіжній, 62 затримали  на вул. Січових Стрільців. У затриманих виявили пістолет, яким вони погрожували потерпілим. Злочинці грабували продуктові магазини переважно у вечірній час у місцях, де було мало людей. Їх "винагорода" була невелика – складала від 300 до 1000 гривень. Найбільше вкрали саме у магазині на вулиці Молодіжній, 62, звідки винесли 3000 гривень. Згодом Івано-Франківський міський суд обрав міру запобіжного заходу для затриманих молодиків, яких підозрюють у низці пограбувань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: