fbpx

Завдяки незаконному будівництву біля франківського озера Никитюк пересів на BMW Х5

Суспільство 14:29, 11.02, 2016

Голова Івано-Франківської ОО ТСО України Петро Никитюк зізнався, що пересів на BMW Х5 після успішної "інвестиційної угоди" – незаконного будівництва поруч міського озера.

На засіданні "Івано-Франківського прес-клубу реформ" Петро Никитюк пояснив початок незаконного будівництва по Мазепи, 144 скрутним становищем організації.

"Якщо ДТСААФ колись фінансував автомобільну школу, яка знаходиться в цій будівлі і в рік готувала 500-600 водіїв для ЗСУ, то не через нашу вину ця підготовка припинилася. Ситуація різко змінилася після 2008 року, коли припинилося державне замовлення на підготовку водіїв для ЗСУ і, звісно, ця підготовка була припинена. Ми змушені були вишукувати можливості, щоб у цих складних фінансово-економічних і політичних умовах далі продовжити існувати як громадська організація", – розповів Никитюк.

Однак, за його словами, завдяки одному "інвестиційному проекту" в організації з’явився автомобіль BMW Х5 і споруджена котельня.

При цьому Никитюк сказав, що організація не має грошей на заміну радянських меблів та ремонт приміщення.

Як писав КУРС, Івано-Франківська обласна громадська організація "Товариство сприяння обороні України" незаконно розпочала будівництво напроти міського озера на Мазепи, 144, після чого головний "оборонець" пересів на BMW Х5.

Петро Никитюк розповів, що вважає припис Держархбудінспекції щодо припинення будівництва незаконним і оскаржив його у суді. Він не зміг пояснити, на підставі яких документів  розпочалося будівництво, і пообіцяв: якщо суд визнає будівництво незаконним, засипле розритий котлован і зробить там дитячий майданчик.

Заступник депутатської комісії з питань містобудування та земельних питань Іван Гарасимко повідомив, що наступного тижня комісія виїде на місце і прийме рішення на користь громади.

Як писав КУРС, заступник міського голови Олексій Кайда закликав іванофранківців не купляти квартири поблизу міського озера. А в разі продовження будівництва віце-мер особисто пообіцяв повалити паркан навколо будівельного майданчика.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: