fbpx

Завтра підпишуть меморандум про співпрацю щодо будівництва заводу в Городенці

Економіка 18:34, 22.06, 2015

Завтра, 3 червня, в Городенці в районному палаці культури відбудеться підписання меморандуму про співпрацю між Державним агентством з енергоефективності та енергозбереження України, Городенківською міською радою, Серафинецькою сільською радою, ТОВ "НАВАРО Україна" та NAWARO BioEnergie AG.

Предметом меморандуму є будівництво заводу з виробництва промислового біогазу – біометану з метою безперебійного та якісного енергозабезпечення в рамках підвищення конкурентоспроможності власної продукції, забезпечення комфортних умов проживання населення та сприяння економічному розвитку  Городенківщини.

Сторони мають намір співпрацювати у сферах підвищення енергоефективності та зменшення енергозалежності від іноземного імпорту газу, використання відновлюваних джерел енергії в Івано-Франківській області.

Метою співробітництва є здійснення спільних заходів з впровадження високотехнічних, новітніх технологій та підвищення енергоефективності, збільшення обсягів виробництва біометану з відновлюваних джерел енергії, сприяння залученню інвестицій у цю сферу, посилення зацікавленості населення і суб’єктів господарювання у використанні енергоресурсів місцевого виробництва, запровадженні передових енергоефективних технологій та обладнання, направлених на будівництво та функціонування на території області  заводу з виробництва біометану.  

Будівництво заводу – це інвестиції в економіку району, нові робочі місця та збут агропродукції для заводу з виробництва біогазу. А головне – зменшення залежності від іноземного імпорту газу та підвищення  іміджу і привабливості Городенківщини шляхом використання промисловості з новітньою технологіею.   

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: