fbpx

Завтра у Франківську пом'януть Григорія Семанишина, Батю, який загинув на захисті України рік тому

Суспільство 16:28, 10.01, 2017

Обласна спілка учасників АТО збирає побратимів, товаришів та знайомих Григорія Семанишина разом віддати шану пам'яті полеглого захисника в Івано-Франківську.

Завтра, 11 січня, в Івано-Франківську відбудеться Богослужіння за командиром ОТГ ім. Воловика ДУК Григорієм Семанишиним, другом Семеном, Батею, як називали свого командира побратими.

Читайте: Характерник Семен: легендарний командир у спогадах побратимів

Панахида розпочнеться о 9.30 в Кафедральному соборі Святого Воскресіння. 

"Рік пам'яті за Григорієм Семанишином. Гріша, Семен, Батя! Ще рік тому ти був там, де міняв хід війни з Московією, незважаючи на плани Кремля і договорняки з запроданцями. Але вже рік, як ти в Небесному Війську. 

Після Святої Літургії провідаємо нашого побратима в місці його останнього спочинку в Меморіальному сквері. Вічна пам'ять і слава воїнові Семену", – з таким зверненням виступила в мережі ГО "Обласна спілка учасників АТО". 

КУРС писав, що святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет вручив сину загиблого на війні прикарпатця Григорія Семанишина нагороду батька "За жертовність і любов до України".

18 січня в районі Донецького аеропорту загинув командир групи, що мала неофіційну назву "Семінарія", Григорій Семанишин з позивним "Семен".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: