fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Заява Івано-Франківської обласної організації "Українського об'єднання патріотів - УКРОП" щодо обшуку в помешканні директора ІФРЦОЯО Богдана Томенчука

Заява Івано-Франківської обласної організації "Українського об'єднання патріотів - УКРОП" щодо обшуку в помешканні директора ІФРЦОЯО Богдана Томенчука

Суспільство 11:06, 17.09, 2015

Нинішня влада наступає на граблі попереднього злочинного режиму, – УКРОП.

"В ці хвилини закінчився обшук у знаного і поважаного члена громади – у поета та громадського діяча Богдана Томенчука.

Івано-Франківська обласна організація "Українського об’єднання патріотів-УКРОП" висловлює свою стурбованість підміною понять та пріоритетів чинної української влади.

Нинішня влада наступає на граблі злочинного режиму. Замість того, щоби чавити гідру корупції, покарати високопосадових корупціонерів, нарешті притягнути до відповідальності злочинців, які організували розстріл Небесної Сотні, правоохоронці переслідують тих, хто намагається чесно робити справу.

Дійшло до того, що влада ініціює зміни до Конституції, які звільняють від відповідальності терористів в зоні АТО. Натомість переслідує прогресивних та чесних людей.

Все більше моральних авторитетів стверджують, що шлях, обраний новою владою та президентом, не має нічого спільного з демократією та веде до узурпації влади.

Відомо, що впровадження зовнішнього оцінювання знань українці вважають чи не єдиною вдалою реформою в Україні. І переслідування саме Центру є символічним і знаковим. Тим більше, є інформація, що переслідування Центру викликане відмовою йти на фальсифікацію оцінок дітям високопосадовців, випускників псевдоелітних київських шкіл.

Та невже тепер, коли ще не покарані вбивці Небесної Сотні, коли сепаратисти уникають кари, найважливішим є знайти компромат на інтелігента, одного з творців логістичної схеми ЗНОщо забезпечила вищий рівень справедливості для українських вступників?

Громадо! Не дамо дискредитувати Революцію Гідності!

Встанемо на оборону кращих синів і дочок Прикарпатського краю!

Просимо також висловити свою позицію політичні сили та громадські організації краю.

Івано-Франківська обласна організація "Українського обєднання патріотів-УКРОП"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: