fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Збірна України з баскетболу 3 на 3 під керівництвом прикарпатця стала призером чемпіонату світу

Збірна України з баскетболу 3 на 3 під керівництвом прикарпатця стала призером чемпіонату світу

Спорт 18:21, 21.10, 2016

Срібними призерами чемпіонату світу із баскетболу серед жіночих команд 3 на 3, який проходив у м. Гуанчжоу на Півдні Китаю, стала збірна України під керівництвом уродженця Прикарпаття Юрія Процюка.

Про передумови досягнення перемоги та перебіг змагань сьогодні під час прес-конференції для представників ЗМІ розповіли тренер команди, начальник управління спорту облдержадміністрації Орест Оклієвич, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.
 

"Участь збірної у змаганнях чемпіонату стала справжньою несподіванкою,  зізнався наставник команди. – Саме через відмову брати участь у поєдинках баскетболісток Об’єднаних Арабських Еміратів команда України змогла продемонструвати хорошу гру та вибороти друге місце у світовому заліку. Незважаючи на сильних суперниць, українські дівчата впевнено перемогли баскетболісток Чехії та вибороли срібні медалі чемпіонату, адже їхнім єдиним вибором був шлях до перемоги".

Юрій Процюк також висловив вдячність керівництву облдержадміністрації та управлінню спорту ОДА за допомогу у проведенні навчально-тренувальних зборів на території області.

Зі свого боку, Орест Оклієвич зазначив, що обласна влада всіляко сприятиме розвитку баскетболу, адже цей вид спорту має велику кількість прихильників та юних гравців-аматорів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: