fbpx

Збірні України та Німеччини з боксу поміряються силами у Франківську

Спорт 19:53, 03.10, 2016

В Івано-Франківську відбудеться боксерський вечір за участю збірних команд України та Німеччини. Дійство такого високого рівня традиційно прийматиме манеж Коледжу фізичного виховання.

Учасники спортивного дійства проведуть традиційне зважування та спільне тренування, після чого 5 жовтня відбудуться товариські змагання. Початок – о 18 годині.

Такі змагання в Івано-Франківську проводяться у восьмий раз, інформує ГК. В 2008 році збірні України та Німеччини вже зустрічались.

"Хочу подякувати нашим гостям, які знайшли час, бої мають бути гарні, приїхали справді сильні опоненти. Тому чекаємо цікаве протистояння. Хочу принагідно нагадати, що в листопаді в нас буде ще одна зустріч зі збірною Англії", – розповідає голова обласної федерації боксу Андрій Савчук.

Богдан Федоришин, тренер збірної України, ділиться: боксуватимуть десять пар.

"В нас дуже титуловані суперники, тому це буде стимулом для наших боксерів, які там вже здобули достатньо нагород", – переконаний Федоришин.

У спарингах, які передуватимуть боксерському вечору, окрім українських та німецьких боксерів, візьмуть участь також і боксери з Молдови, їхня збірна якраз тренується у Карпатах.

Сам боксерський вечір проходитиме під гаслом: "Молодь проти наркотиків!" На ринзі змагатимуться молоді спортсмени від 16 до 18 років.

"В нас є 10 боксерів, які проходили відбір. Кожен з них достойний захищати кольори збірної України. Окрім того, в рамках поєдинків буде ще й один бій між жінками", – додав Федоришин.

Разом із тим, боксери Німеччини та України ще й боксуватимуть в Коломиї  поєдинки відбудуться у п’ятницю, 7 жовтня.

До слова, у 2009 році відбулася товариська боксерська зустріч з австралійською командою. Після цього суперниками українських боксерів були спортсмени з Марокко (2010), Франції та США (обидва – 2011), Німеччини (2012) та Казахстану (2013).

У квітні-травні поточного року до обласного центру Прикарпаття приїжджала збірна Ірландії. Окрім змагань в Івано-Франківську, ірландські боксери провели товариські зустрічі в Надвірній, Коломиї та Долині.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: