fbpx

"Зелена бабуся" влаштувала справжнє свято родини для мешканців мікрорайону "Каскад"

Суспільство 18:46, 07.11, 2016

У нещодавно відремонтований двір, за адресою вулиця Стуса, 43 в мікрорайоні "Каскад" завітала відома франківчанам "Зелена бабуся" з великою і цікавою програмою "Зустрічай осінь".

Близько 150 мешканців мікрорайону Каскад стали активними учасниками свята. Дорослі і діти мали можливість весело провести своє дозвілля, взяти участь у конкурсах, розгадувати загадки, послухати і потанцювати під пісні популярного Вуйцьо, покуштувати солодку вату. 

"Всі розважались, було весело. Власне, ми й хочемо, щоб діти більше часу проводили на свіжому повітрі, а не в інтернеті і соцмережах, тому й проводимо такі свята для всієї родини, які вже є відомими та очікуваними в франківських дворах та на майданчиках", – розповідає голова фракції "Українське об’єднання патріотів – УКРОП" в міській раді Володимир Олійник.

Такі свята для всієї родини відбуваються вже традиційно за підтримки Благодійного фонду Олександра Шевченка "Новий Івано-Франківськ". Зараз в Івано-Франківську відбувається серія концертів у дворах під гаслом "Зустрічай осінь із Зеленою бабусею".

У програмі традиційно: розіграш призів, аніматор, пісні і танці, гумор та розваги, а також солодка вата для всіх охочих.

Голова Івано-Франківської міської організації партії "Українське об’єднання патріотів – УКРОП" Олег Головенський зазначає: "Ми – команда Олександра Шевченка, яка має своє бачення розвитку нашого міста. Маємо досвід і галузеві програми, реалізація яких має на меті зробити Івано-Франківськ сучасним комфортним вільним європейським містом.

Свято родини "Зустрічай осінь із Зеленою бабусею" – один з прикладів того, як можна оживити міське середовище, зробити наші двори веселими і життєрадісними. Ми провели вже близько сорока таких заходів, отримали велику кількість прихильників серед мешканців нашого міста.

Цих людей ми вважаємо також членами "Команди Олександра Шевченка", які мислять такими самими категоріями, підтримають нашу програму розвитку міста, сформовану Інститутом розвитку міста "Новий Івано-Франківськ".

Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: