fbpx

«Зелене світло на руйнування нафтогазової освіти», – Петровський про результати виборів в ІФНТУНГ

Суспільство 23:37, 06.09, 2017

Кандидат на посаду ректора Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Олександр Петровський «подякував» за «зелене світло» Євстахію Крижанівському.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Шановні друзі та однодумці, я щиро вдячний всім тим, хто підтримав мою кандидатуру на виборах ректора Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу та проголосував за майбутьнє, розвиток та процвітання нашого університету! Вітаю Євстахія Крижанівського з незаперечним вотумом довіри від колективу університету, які фактично оцінили 24 роки його роботи на цій посаді на "відмінно" і дали йому зелене світло на остаточне руйнування нафтогазової освіти та науки в Україні, як не прикро це констатувати.

Ну що ж, можливо, наш університет потребує не тільки нового покоління ректорів, а й працівників та студентів. Ці люди прагнутимуть розвивати університет не як сірий будинок, де можна отримати папірець із словом "ДИПЛОМ", а справді світового рівня установу, спроможну продукувати справжні наукові та виробничі досягнення, конкурентоспроможних на світовому ринку праці випускників, шануючи і відповідно оплачуючи працю своїх працівників, аби зруйнувати корупцію не на словах, а на ділі.

Наш час ще не настав, наш час ще прийде!
А тим часом я та мої однодумці продовжуватимуть працювати над новими науковими та виробничими розробками, робити свій внесок у енергетичну незалежність нашої країни та популяризувати її у міжнародній науково-дослідній нафтогазовій спільноті.

Залишу Вас із наступною статистикою:
– під час вступної кампанії 2017 року на геологічно/геофізичний напрямок було подано на 50% менше заяв, ніж минулого року. Згідно з щорічним опитуванням організації Society of Exploration Geophysicists, середньостатистичний геолог-геофізик з дипломом магістра може розраховувати (на світовому ринку праці) на річну зарплатню від 110 до 150 тис. доларів США.
– у новому навчальному році лиш 7 іноземних громадян вибрали наш університет для навчання», – пише Олександр Петровський.

Нагадаємо, за результатами попереднього підрахунку голосів чинний ректор ІФНТУНГ Євстахій Крижанівський здобув перемогу на виборах і керуватиме університетом ще 5 років.

Як писав КУРС, за посаду змагалися три кандидати: незмінний протягом останніх 24 років ректор ІФНТУНГ, професор, академік НАНУ, заслужений діяч науки і техніки України Євстахій Крижанівський, професор, доктор фізико-математичних наук, почесний розвідник надр України, засновник і керівник науково-технічної компанії "ДЕПРОІЛ ЛТД" Олександр Петровський та доктор технічних наук, професор Дмитро Вольченко. Учора кандидати представили колективу і студентам університету свої програми

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: