fbpx

Жіноча збірна команда Прикарпаття вперше перемогла у чемпіонаті України з баскетболу

Спорт 14:56, 29.04, 2017

В Івано-Франківську нагородили переможців чемпіонату України з баскетболу серед жінок ЖБК "Івано-Франківськ".

У Полтаві відбулися фінальні ігри чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги сезону 2016/2017 рр. Жіноча збірна команда нашої області під керівництвом заслуженого тренера України Юрія Процюка вперше в історії незалежної України стала переможцем цих змагань, обігравши команду з м. Полтави (за підсумками двох ігор із результатами 86:56, 69:42), інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Готували жіночу команду області до чемпіонату головний тренер збірної команди області з баскетболу,  заслужений тренер України Юрій Процюк та тренер цієї збірної Дмитро Неволін.

Заступник голови Івано-Франківської ОДА Ігор Пасічняк привітав спортсменок, зазначивши, що івано-франківська жіноча команда гідно представила Прикарпаття на цих змаганнях:

"Ми мріяли про цю перемогу. Я хотів привітати вас від імені голови облдержадміністрації Олега Гончарука та подякувати за те, що ви привезли кубок та нагороди до Івано-Франківська. Ми гордимося та будемо підтримувати вас надалі. Бажаю, щоб у наступному сезоні змагань результат був не гірший, щоб наші спортсмени були завжди попереду. Переконаний, що неодноразово ми будемо вітати цю команду із майбутніми перемогами".

Ігор Пасічняк та представник Федерації баскетболу України Віталій Чернега урочисто вручили кубок переможців і медалі усім дівчатам з жіночої збірної команди області та їх тренерам. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: