fbpx

Жора з Херсона чекає переїзду у Галицький природний парк. ВІДЕО

Суспільство 17:32, 13.03, 2016

За підтримки ГЕО "Еко-Галич" у Центрі реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку реалізується проект з розбудови ведмежого вольєра.

До Галича повинні переселити ведмедів з Херсона, які багато років живуть у неволі в тісній клітці. 

Sunday, 6.03.16, Kherson illegal zoo bears – 1Poor ZhoraDonate on the new forest enclosure in rehab of Halych National Park and share, please.More info: facebook.com/EcoHalychWildlifeRehab

Опубліковано Ivanna Kudina 10 березень 2016 р.

Як повідомляв КУРС, Галицький національний природний парк готується прийняти 5 ведмедів з Херсонського зоопарку, де наразі тварини зазнають жорстокого поводження та утримуються у жахливих умовах.

Sunday, 6.03.16, Kherson illegal zoo bears – 2Donate on the new forest enclosure in rehab of Halych National Park and share, please.More info: facebook.com/EcoHalychWildlifeRehab

Опубліковано Ivanna Kudina 10 березень 2016 р.

Акція зі збору коштів на розбудову вольєра проходить в соцмережі Фейсбук. 

"За підтримки ГЕО "Еко-Галич" в Центрі реабілітації диких тварин Галицького національного природного парку реалізується проект з розбудови ведмежого вольєра. 

Просимо приєднуватись та запрошувати друзів. На жаль, державне фінансування на цей проект не передбачене. Разом створимо умови для гідного життя ведмедів-невільників. 

Офіційна картка організації у Приватбанку: 5169330505268703
Бучко В. В., керівник ЕКО-ГАЛИЧ

!!! Просимо бути уважними: Лише ГЕО "Еко-Галич" уповноважена збирати благодійні кошти на розбудову вольєра для ведмедів у Галицькому нацпарку",  повідомляють активісти.

Умови утримання ведмедів у Херсонському зоопарку є настільки жахливими, що тривалий час тварини знаходяться у важкому фізичному та психологічному стані. Щоб врятувати ведмедів від загибелі, необхідно терміново перевезти їх до кращого місця, де волонтери зможуть подарувати звірам нове, а головне – вільне життя. Саме таким ведмежим "курортом" і має стати галицький Центр реабілітації диких тварин.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: