fbpx

Жителі Ганнусівки відзначили 580-річчя села. ФОТО, ВІДЕО

Політика 12:37, 15.08, 2017

Село Ганнусівка, що у Тисменицькому районі, відзначило своє 580-річчя: односельчани зібралися разом, аби пригадати дитинство, поділитись думками та просто повеселитися на славу.

Першим привітав односельчан війт села – наймолодший сільський голова Прикарпаття Ігор Лукашевич.  

"Пишаюсь, що я продовжив роботу своїх попередників і в нас тісна співпраця з райрадою та обласною радою. Кожна вулиця Ганнусівки світиться, відбулась заміна вікон та дверей в лікарській амбулаторії, понад мільйон гривень поступило на нашу дорогу", – ділиться успіхами села Лукашевич.

Усіляко свого молодого керівника підтримують місцеві: "Я йому насправді співчуваю , бо нелегко очолювати громаду села, але я йому бажаю успіхів і всього найкращого", – каже Михайло, мешканець села.

Пролунали привітання з Днем села від представників духовенства, районної влади, гостей із сусідніх сіл та районів.

Відзначенню річниці села неабияк зраділа місцева дітвора. До дня народження Ганнусівки вони підготували яскраві концертні номери та щирі побажання своєму рідному селу.

"Бажаю своєму селу, аби воно далі цвіло, було багато веселих моментів, щоб воно далі розвивалося, щоб надалі тут жили дбайливі люди і дбали про нього", – кажуть діти.

Після концерту забава продовжилась на галявині. Тут ганнусівців та гостей свята частували найкращими стравами та наливками від місцевих ґаздинь.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: