fbpx

Житло від БК "Альянс ІФ" перевірили на енергоефективність

Суспільство 15:12, 15.05, 2017

Енергосервісна компанія "Adamson" провела енергетичний аудит житлового комплексу будівельної компанії "Альянс ІФ" по вулиці Залізничній, 3 в Івано-Франківську. Результати перевірки показали, що будівництво БК "Альянс ІФ" є одним з найкращих в Івано-Франківську, а якість квартир відповідає всім нормам енергозбереження та теплоізоляції житла.

За словами керівника будівельної компанії "Альянс ІФМирослава Бунія, високий рівень енергоефективності житла дозволить майбутнім мешканцям значно економити на енергоносіях, особливо в зимовий період.

"На енергоефективність житла впливає кілька факторів – це утеплення фасаду, вікна та вхідні двері. Під час будівництва компанія використовує тільки якісні будівельні матеріали та комплектуючі. За рахунок цього нам вдалося досягнули високого рівня енергоефективності",  розповідає керівник БК "Альянс ІФ" Мирослав Буній.

При цьому, наголошують будівельники, важливо не тільки встановити дорогі вікна, а й правильно їх вмонтувати. Також використовують вхідні двері з двома контурами ущільнення, а стіни утеплюють якісними сертифікованими матеріалами. Таким чином, житлові будинки від будівельної компанії "Альянс ІФ" орієнтовані на максимальний рівень енергоощадності, що й довела перевірка енергосервісної компанії.

БК Альянс ІФ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: