fbpx

Зірка опери Олена Бєлкіна дасть концерт в холі залізничного вокзалу Франківська

Культура 11:49, 09.05, 2016

В рамках фестивалю Porto Franko Гогольfest, який проходитиме 8-12 червня в Івано-Франківську, відбудеться концерт музики бароко під назвою "Re-Barocco" в холі місцевого залізничного вокзалу

У ньому візьме участь всесвітньо відома оперна співачка Олена Бєлкіна, яка виступить разом з Івано-Франківським камерним оркестром Harmonia nobile. Вони виконають арії Вівальді, Генделя і Перселла, повідомляє cultprostir.ua.

Куратор програми фестивалю "Експериментальна і класична музика" Ілля Разумейко  розповів, що вони вже отримали всі необхідні дозволи для проведення цього заходу.

"Спочатку нам довелося просити дозвіл у "Львівської залізниці". Наразі ми владнали всі організаційні питання", – сказав він.

Олена Бєлкіна – оперна співачка з Криму. Її мецо-сопрано лунало з найбільш авторитетних сцен світу, зокрема Лейпцизької опери, Палацу Мистецтв Валенсії, Національного театру Токіо, Віденської опери та інших.

Porto Franko Гогольfest – міжнародний мультидисциплінарний фестиваль, спільний проект франківського фестивалю Porto Franko та Гогольfestу, який проходить у столиці. Цього року його проводять вперше. У програмі фестивалю – музичні, літературні, театральні події, кінопокази, виставки і перфоманси, які проходитимуть на різних локаціях в історичному центрі Івано-Франківська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: