fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Зона АТО: за добу терористи 46 разів обстріляли українських військових, від кулі снайпера загинув боєць

Зона АТО: за добу терористи 46 разів обстріляли українських військових, від кулі снайпера загинув боєць

15:14, 17.06, 2016

За добу в зоні проведення антитерористичної операції один військовий загинув, ще 5 отримали поранення.

Про це на традиційному брифінгу у п'ятницю повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко, пише УП.

"Минулої доби ми втратили одного воїна – це сталося внаслідок снайперського вогню ворога в районі Авдіївки, ще п'ятеро бійців отримали поранення внаслідок обстрілів поблизу Мар'іїнки та Майорська", – повідомив полковник.

Всього за добу зафіксовано 46 обстрілів позицій сил АТО, 24 з них на Маріупольському, 18 на Донецькому та 3 на Луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Укріплення біля Красногорівки ворог обстрілював з БМП та зенітної установки ЗУ-23-2, а згодом долучив ще й важкі міномети та двічі вівся вогонь з танка.

Окрім того, близько 19.00 під ворожий вогонь потрапив контрольний пункт в’їзду/виїзду "Мар’їнка", де постраждали двоє цивільних. В районі Мар’їнки позиції Збройних Сил України більше 10 разів потрапили під вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів різних систем.

На Маріупольському напрямку російські окупанти обстріляли опорні пункти поблизу Широкиного, Водяного, Гнутового, Славного та Новотроїцького з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем. 

На Донецькому напрямку під мінометним вогнем супротивника опинились позиції ЗСУ поблизу Невельського, Луганського та Троїцького, а біля Зайцевого та Новгородського ворог гатив з кулеметів великого калібру та автоматичних гранатометів.

На Луганщині опорні пункти сил АТО біля Новоолександрівки та Попасної потрапили під вогонь мінометів калібру 82 мм, а поблизу Новозванівки – гранатометів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: