fbpx

Зона війни: під Донецьком б'є ворожа артилерія

Суспільство 09:41, 29.05, 2016

За минулу добу в зоні проведення АТО зафіксовано 30 обстрілів українських Збройних Сил з мінометів та ГРАДів, з них 13 на Донецькому, 12 на Маріупольському.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, найбільш тривожною є ситуація в районі Авдіївки, де терористи обстрілювали опорні пункти сил АТО з стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, гранатометів різних систем, мінометів калібру 82 та 120 мм та ГРАДів. 

По захисниках шахти Бутівка ворог випустив близько 200 мін.

О 19.00 в районі н. п. Новоселівка Друга диверсійно-розвідувальна група у кількості 6 бойовиків намагались проникнути в тил сил АТО. Успішними діями українських військовослужбовців намір диверсантів був зірваний. 

Під артилерійським вогнем ворога опинились укріплення в районі Опитного, а по позиціях поблизу Новгородського супротивник вів вогонь зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів.

На Маріупольському напрямку російські найманці обстрілювали опорні пункти ЗСУ в районі Новотроїцького з 82-мм мінометів, а в районі Красногорівки з великокаліберних кулеметів. Також вівся обстріл снайперами.

"Дуже гаряче в Авдіївці, в Донецьку серед місцевих поширюється паніка", – повідомив у соцмережі волонтер Мирослав Гай.

"Війна йде реальна. Противник обстрілює наші позиції. У Донецьку паніка, стріляють звідти, і місцеві бояться відповіді від ЗСУ. По Авдіївці луплять жорстко. Наші дивізіони в готовності №1, аби їхати від лінії відведення та бити ворога. Всі чекають тільки команди. Мало того, всі її жадають",  написав волонтер.

В районі Новотроїцького бойовики вперше за останній час відкрили вогонь з "Градів".

Про втрати не повідомляється. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: