fbpx

Зусиллями депутатів райради на Косівщині полагодили дах у школі. Відео

Політика 15:22, 28.07, 2016

У Шешорській школі І-ІІ ст. на Косівщині полагодили дахове покриття, яке останні роки перебувало в жахливому стані. Депутати районної ради від партії "ВОЛЯ" домоглись виділення на цей об'єкт 180 тисяч гривень з районного бюджету.

Це питання порушив депутат районної ради від "ВОЛІ" Петро Іванишин, ініціативу якого підтримали депутати та члени профільної комісії.

Іванишин наголосив, що ситуація з покрівельним матеріалом в школі була катастрофічною. Ще весною звіявся сильний вітер, негода зірвала з даху 5 шиферів, на щастя, тоді ніхто не постраждав. 

"Тому для нас було першочерговим завданням полагодити дахове покриття в школі, щоб створити безпечні умови для навчання дітей", – каже Іванишин.

Як повідомив депутат, ця школа побудована ще в 50-х роках мешканцями "своїми руками". Тому можна припустити, що при її будівництві не були дотримані всі вимоги, що також могло сприяти пошкодженню дахового покриття. Батьки, які за свій кошт проводять ремонти у школі, просто не в змозі самотужки полагодити дах.

"Всі ремонти в цій школі відбуваються виключно за кошти батьків. Перекриття школи – це дороговартісна процедура, яка не по кишені батьків, тому нашим обов’язком було вирішити цю проблему",  зазначив Іванишин.

Саме тому Іванишин порушив це питання перед районною владою, в результаті вдалось домогтись виділення коштів з районного бюджету. За короткі терміни вже провели перекриття даху, не створюючи перешкод для навчального процесу. За словами Петра Іванишина, роботи зроблені якісно.

"Нам вдалось за такі короткі терміни  перекрити дах завдяки тому, що директор школи зробив проектно-кошторисну документацію ще в 2012 році, тобто це питання стояло вже не перший рік. Як і планувалось, ремонтні роботи зроблені в липні, що не створювало дискомфорту для навчального процесу, адже зараз діти на канікулах, а вчителі у відпустках",  зазначив Іванишин. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: