fbpx

Зусиллями Мстислава Тараса співфінансування ремонтних робіт у багатоквартирних будинках стане прозорішим

Суспільство 19:14, 23.12, 2016

Зусиллями Мстислава Тараса та фракції УКРОП розподіл коштів у сфері співфінансування ремонтних робіт у багатоквартирних будинках стане справедливішим і прозорішим.

Зокрема, комісія щодо співфінансування згідно з рішенням міської ради буде утворена на базі Виконавчого комітету, а не КП МІУК, як було раніше.

Нагадаємо, що Мстислав Тарас та інші депутати міської ради від "Українського об’єднання патріотів – УКРОП" неодноразово виступали проти прийнятого більшістю в міській раді "Положення про дольову участь у поточному та капітальному ремонтах багатоквартирних житлових будинків м. Івано-Франківська", згідно з яким КП МІУК вирішувало, які будинки отримають кошти на ремонт, а які ні. 

Мстислав Тарас переконаний, що це положення суперечило законодавству та порушувало права тих мешканців багатоквартирних будинків, які не мають бажання обслуговувати свої будинки в КП МІУК (ЄРЦ), а навпаки, самоорганізовуються і створюють ОСББ. 

Фракція "Українське об’єднання патріотів – УКРОП" вжила ряд заходів для того, щоб встановити справедливий і прозорий порядок співфінансування ремонтних робіт у багатоквартирних будинках, зокрема депутати підтримали пікет голів ОСББ під стінами міської ради. Окрім того, Мстислав Тарас спільно з мешканцями написав звернення до Антимонопольного комітету, який згодом визнав скандальний "свободівський" МІУК порушником законодавства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: