fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Подробиці з місця смертельної ДТП з участю автомобіля зі співробітниками СБУ в Івано-Франківській області. ФОТО, ВІДЕО

Подробиці з місця смертельної ДТП з участю автомобіля зі співробітниками СБУ в Івано-Франківській області. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 17:46, 30.06, 2016

На Кіровоградщині вчора, 29 червня, близько 11:30 на автодорозі "Знам'янка – Луганськ – Ізварине" сталося лобове зіткнення двох авто, в одному з яких прикарпатські правоохоронці перевозили затриманого контрабандиста.

Від зіткнення двох легкових автомобілів загинули три людини, в тому числі півторарічна дитина. Ще двоє людей опинилися в реанімації у важкому стані, інформує кіровоградське видання 0522.

За попередньою інформацією, автомобіль "Славута" рухався в бік міста Олександрії та виїхав на зустрічну смугу, в результаті сталося потужне лобове зіткнення з автомобілем "Skoda Oktavia", який рухався в бік Пантаївки, в салоні якого знаходилися чотири пасажири.

В результаті удару "Славута" перетворилася на купу металобрухту, з трьох її пасажирів ніхто не вижив, включаючи півторарічну дитину.

З чотирьох пасажирів "Skoda Oktavia" трьох негайно госпіталізували в реанімаційне відділення міської лікарні №1. Відомо, що двоє з них перебувають у вкрай важкому стані.

 

Загиблих і постраждалих з салонів понівечених автомобілів гідравлічними ножицями довелося діставати співробітникам ДСНС.

На місці події працюють правоохоронці.

В автомобілі Skoda Octavia знаходилися співробітники СБУ, які перевозили затриманого чоловіка в наручниках – підозрюваного у контрабанді. 

Попередньо з’ясовано, що співробітник СБУ, який знаходився за кермом, не перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Служба безпеки України висловлює глибоке співчуття рідним та близьким загиблих. Голова СБУ дав доручення невідкладно провести за цим фактом службову перевірку. Служба безпеки всебічно сприятиме військовій прокуратурі в об’єктивному встановленні усіх обставин трагедії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: