fbpx

Зимова експресія Володимира Сандюка: франківські ресторації пропонують художникам виставкові площі. ФОТО

Стиль життя 21:06, 20.12, 2016

Експозиція нових робіт відомого франківського художника-пейзажиста Володимира Сандюка розгорнута в ресторації "Кухня" у Франківську.

Колорит зимових Карпат – зустрічайте у новій експозиції картин Володимира Сандюка, анонсував виставку в мережі учень художника Любомир Худяк. 

Читайте: Виставку "Погляд зсередини" презентували Володимир Сандюк та Любомир Худяк

Це вже не перший випадок, коли франківські ресторації запрошують художників відкрити виставку в їхньому просторі – маркетинговий хід дозволяє митцям бути ближчими до публіки.

Раніше у ресторації "Світлиця Мулярова" експонувалася виставка художника і музиканта Яреми Стецика.

Також КУРС писав, що художник, один з "батьків" візуального "Станіславського феномену", малював вином картини для ресторації "Винарня". Виставка рисунів, мальованих білим сухим і червоним, досі експонується у винарні. 

Довідково: Володимир Сандюк викладає спецдисципліни на кафедрі образотворчого мистецтва ім. М. Фіголя Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. Працює в галузі живопису, декоративно-прикладного мистецтва. Автор 17 персональних виставок. Член Національної спілки художників України, Заслужений художник України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: