fbpx

Бідний фронт

Політика 14:37, 25.01, 2016

Чотири нардепи з Івано-Франківщини у грудні минулого року отримали з бюджету компенсаційні виплати за оренду житла або наймання готельного номера.

Юрій Бабій (75-ий за списком партії), Володимир Шкварилюк (25-ий за списком), Анатолій Дирів (виборчий округ 86)​, Юрій Тимошенко (виборчий округ 88) – всі вони члени фракції Політичної партії "Народний фронт".

Решта обранців від Прикарпаття таких виплат у грудні не отримували. І якщо Юрій Дерев’янко (округ 87, позафракційний, партія "Воля"), Ігор Насалик (округ 85, фракція партії "Блок Петра Порошенка"), Михайло Довбенко (округ 84, фракція партії "Блок Петра Порошенка") як мешканці Києва (за даними сайту ВРУ) не мали права на таку компенсацію. Але чому таким правом не скористались "іногородні" Юрій Соловей (округ 89, фракція партії "Блок Петра Порошенка") та Олександр Шевченко (округ 83, позафракційний, партія "УКРОП") – наразі загадка, адже кошти з бюджету на проживання у столиці отримали такі слуги народні, як брати Михайло і Дмитро Добкіни, Олександр Вілкул ("Опоблок"), власник футбольного клубу "Зоря" Євген Гєллер і "власник кількох метрів кордону на Закарпатті" Михайло Ланьо (обидва – "Відродження") та ще багато збідованих обранців.

Повний список народних депутатів, які отримали компенсацію,  тут

P.S. Жодних висновків робити не буду. Мене цікавить тільки одне питання. Чому ми, їдучи на роботу з Івано-Франківська до Києва, будемо оплачувати своє там проживання зі СВОЄЇ кишені? Мабуть, тому що це правильно і логічно.

А от нардепам МИ повинні оплачувати їх проживання. І теж з нашої кишені, яку чомусь надивають "державний" бюджет… Не розумію логіки. Просто пережиток совковий якийсь. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: