fbpx

Друг Дік

Суспільство 19:07, 25.04, 2018

Цей пес – улюбленець бійців одного з наших підрозділів під Широкиним. Він врятував життя щонайменше десятка воїнів.

Дік по праву вважається військовослужбовцями одного з підрозділів, що обороняє від російсько-терористичних військ Широкине, бойовим побратимом і членом військового колективу. В нього є своя окрема пайка, місце в бліндажі та бойовому розрахунку. Свій статус цей чотирилапий солдат заслужив особистою доблестю та відвагою в умовах реальних бойових дій. На його рахунку щонайменше десяток врятованих життів воїнів Збройних Сил України. 

От і нещодавно Дік врятував наших бійців від ворожого снайпера. Хлопці якраз поглиблювали свої окопи, як їх вірний товариш подав команду небезпеки. Все нібито здавалось спокійним. Ні звуків вибухів, чи свисту мін… Але бійці звикли довіряти волохатому побратиму. І лише пригнулись, як над головою одного з хлопців просвистіла куля. Так завдяки Дікові смерть оминула бійця. 

У собаки фантастична інтуїція. Дік за кілька хвилин попереджає про початок обстрілу. І навіть з великою долею ймовірності може передбачити, куди влучить ворожий снаряд чи міна. За свою службу він не вимагає нічого. Ну, крім поваги, ласки і смачної консерви з тушеного м’яса на обід. 

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: