fbpx

Ну, за каральну "блакитну бригаду"

Політика 17:46, 20.03, 2016

Вчора у Львові ніби націоналісти-радикали спробували побити ніби представників ЛГБТ.

Чому "ніби"? Тому що я не вірю, що за два тижні до референдуму в Нідерландах представники ЛГБТ терміново вирішили влаштувати марш у столиці "українського П'ємонту". От закортіло їм у холодний Львів, щоб пошвидше показати, як їх лупцюють радикали-гомофоби. А гомофоби, звісно, не могли проігнорувати таке "запрошення на бенкет". Впевнений, що за концерт у Львові щедру винагороду отримали обидві сторони.

Все це нагадує, як на 9 травня у Львові кілька років тому влаштовували провокації, які розкручували регіонали з фронтменами а-ля Вадік Колєсніченко, які звозили масовку з усієї України. Втім, чому нагадує, це все та сама технологія, яку кочегарять ті самі люди.

Великого шоу у Львові вчора не вийшло, але впевнений, що і цих кадрів вистачить, щоб вже завтра разшарювати голландцям.

До речі, збіг, але якраз сьогодні посол Великобританії в Україні Джудіт Гоф розповіла виданню Buzzfeed про стовлення до неї як лесбіянки в Україні і також визнала, що в нашій державі ЛГБТ-людям доводиться нелегко. 

"Подивіться на рівень насильства проти геїв, на них часто нападають. Не знаю, чи то рівень насильства проти геїв справді виріс, чи про це почали більше повідомляти у ЗМІ", – розпвіла Гоф. Це збіг, тому що посол давала інтерв'ю до подій, але воно добре показує, що тема  у фокусі уваги західних дипломатів і медіа.

Що стосується нас, то після двох років від початку війни натягують по самі помідори. Тупо, дешево і сердито. Натягують з очевидних для усіх причин. 

Але вчора, можна сказати, обійшлося легким переляком. В тому числі і тому, що дехто за кілька днів до "заходу" написав декому, а дехто зробив кілька дзвінків деяким друзям, які дещо зробили, щоб у Львові не сталося побоїща. І його не сталося. Ось так якось і петляємо. 

 

P.S.: Як вгамувати гомофобів? Як радикальний запобіжник пропоную оголошувати ЛГБТ-марші точками мобілзації до ВСУ. Із спійманих порушників порядку формувати каральну "блакитну бригаду". І будуть служити в ній і гомофоби, і радикальні ЛГБТ-шники. Нехай вселяють жах у сепаратистів. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: