fbpx

Поможи помічнику своєму: правила життя Оксани Савчук

Політика 18:35, 06.04, 2016

Секретар міської ради не забуває про подруг: їхні фірми без конкурсів освоюють бюджетні кошти.

Секретар Івано-Франківської міської ради "свободівка" Оксана Савчук всіляко демонструє активну роботу: намагається бути ближчою до жителів, інспектує об'єкти, говорить про інновації в системі управління містом. Словом, прагне, аби містянам стало добре. 

А особливо добре живуть близькі до Савчук люди. До прикладу, одним із помічників Оксани Савчук зареєстрована 26-річна Павликівська Уляна Василівна – методист Івано-Франківського дитячо-юнацького пластового центру, пластунка та активістка, керівник Іваниківської станиці “ПЛАСТу”.

Уляна Павликівська

Уляна Павликівська

Цікаво, що дівчина є засновником та вигодоодержувачем ТзОВ "ЗАХІДПОЛІРЕМКОМПЛЕКТ". Підприємство цікаве двома позиціями: воно є засновником ТзОВ "Івано-Франківська дорожня служба" та його керівником віднедавна є Джус Ірина Богданівна – головний бухгалтер ТОВ "Комунальні інвестиції", співзасновником яких також була сама Оксана Савчук. Ірина Джус балотувалась до Івано-Франківської міської ради по округу №11 на останніх місцевих виборах від ВО "Свобода".

Ірина Джус

Ірина Джус

ЗАХІДПОЛІРЕМКОМПЛЕКТ”

“Івано-Франківська дорожня служба”

За даними єдиного веб-порталу публічних коштів "е-Data", "Івано-Франківська дорожня служба" отримала з початку 2016 року від департаменту ЖКП і благоустрою виконкому Івано-Франківської міської ради 1 237 335 гривень. Фірма робить реконструкцію тротуарів та капітальні ремонти міжбудинкових проїздів в Івано-Франківську. Суми за окремі роботи не перевищували більше 200 000 грн, а це означає, що вибір фірми-підрядника відбувався без конкурсу.

платежі

платежі

Всього подібних платежів за кілька місяців від початку року на 1,237 млн грн. 

Цікаво, що один із об’єктів, які робила фірма подружки, нещодавно проінспектувала сама секретар міської ради. Дбає) 

Оксана Савчук

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: