fbpx

Рейдом по перевізниках

09:33, 11.07, 2014

Ми провели перший, але далеко не останній рейд щодо дотримання правил перевезення пасажирів громадським транспортом в Івано-Франківську.

Їздили недовго. Були на чотирьох маршрутах. Але вдалось зафіксувати порушення лише на одному з них. 
Цього разу долучилися Місько Джогола та Maxym Sych
Зафіксували куріння водієм під час обслуговування маршруту. Маршрут №31. Перевізник – ПП «Станіслав-транс». Номерний знак автобуса: АТ 0946 АА. Це все зафіксовано на відео.
Крім цього, в салоні маршрутки відсутня інформація про контакти департаменту житлово-комунального господарства Івано-Франківська для скарг. Натомість є контакти тільки перевізника. Але це також порушення. Це зафіксовано на фото.
Фото та відеоматеріали ми передали в відділ транспорту і зв’язку департаменту ЖКГ. Написали відповідну скаргу на ім’я директора департаменту Михайла Смушака. Усі троє підтвердили вищенаведені факти своїми підписами.
Це пробний рейд. Але він уже дав результати. Ми проаналізували свої помилки і будемо над ними працювати. Усіх небайдужих іванофранківців прошу приєднуватися і допомагати. Лише спільними зусиллями ми зможемо змінити своє місто і зробити його комфортним для нас. 
Дякую усім, хто допомагає і підтримує. Дякую усім, хто критикує і кепкує. Можливо, це і заїжджено, але разом ми сила. Все ще попереду.
 

1

2

3

4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: