fbpx

Стіна

Політика 13:40, 16.06, 2014

Паркан стане новим чудом світу, контрвідповіддю людства Вавилонській вежі: його буде розписано велетенськими тисненими незмивними написами "ПУТІН – Х#ЙЛО" кожною мовою світу, з обох сторін.

Стіну між Україною і Росією має фінансувати ніякий не Коломойський, а вся Європа. 
При цьому – скинутись технікою, людьми, технологіями, матеріалами, дротом і струмом – тому що це буде паркан, яким відгородиться від Росії не Україна, а цивілізація. 
Це має бути не просто будова століття, а загальна толока всієї сучасності. 
А паркан стане новим чудом світу, контрвідповіддю людства Вавилонській вежі: його буде розписано велетенськими тисненими незмивними написами "ПУТІН – Х#ЙЛО" кожною мовою світу, з обох сторін. Кращі перекладачі всіх країн ламатимуть голови, як релевантніше передати суть вислову, а весь простір лівіше від вежі зможе відмінити між собою візи. 
Щезне проблема мату – бо кожна дитина будь-якої раси знатиме, що таке "хуйло", і більше нічого буде приховувати.
Бо Путін невдовзі відійде, але має залишитись, завжди помахуючи великим пальцем в сторону людства, застережна пам'ять про політичного Геростратега, який зробив найбільший антигуманний злочин в історії: звів з розуму цілий народ, уможливив пандемію параної, яка раніше не вважалась навіть спадковим захворюванням. 
Породжений ним психічний феномен Росіі – на заміну витіснення, заміщення і компенсації – це "разгон": як тільки росіянин починає збиратись з думками – його ж мозок тут же виробляє зелених чоловічків і вони розганяють незаконне зібрання думок в голові.
А все – тільки тому, що у Путіна без воєн настає екзистенційний вакуум, "синдром вихідного дня" – відчуття власної непотрібності. І задушливі напади нікчемності – без "симетричних відповідей".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: