fbpx

В Космацькій ЗОШ школярів годують хробаками

Суспільство 18:24, 01.12, 2015

Гречкою, заправленою черв'яками, в Космацькій ЗОШ І-ІІІ ступенів Косівського району годують дітей.

1Батьківський комітет, батьки учнів Космацької ЗОШ І-ІІІ ступенів Косівського району неодноразово вказували директору школи Семчуку Ю. Д. на незадовільну роботу шкільної їдальні, але ніяких дій на покращення роботи не було зроблено.

Останній випадок особливо кричущий, який ввірвав терпець як учнів, так і батьків. Учні сфотографували обід 25 листопада 2015 року з гречки, приправлений хробаками, і виставили в інтернет. Батьки обурені таким обідом для дітей. Зібрався батьківський комітет, представники від класів і звернулись вкотре до директора школи та підприємця Семчука Р. Ю. (сина директора школи), який вже багато років виграє тендер на роботу шкільної їдальні.

25 вересня 2015 року громадська організація "НАШ КОСМАЧ" вже зверталася з офіційною скаргою до директора школи Семчука Ю. Д. про незадовільний санітарний стан шкільної їдальні, щодо невідповідності норм харчування дітей згідно з постановою КМУ № 1591 від 22.11.2014 року. Дирекція Космацької ЗОШ І-ІІІ ступенів надіслала відповідь про розгляд скарги 30.09.2015 року, в якій пообіцяли виправити становище, але покращення роботи їдальні не відчули ні батьки, ні діти.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: