fbpx

Зека геть

Політика 13:17, 23.05, 2014

Скидання Юлі завдасть нам куди більше клопоту, ніж будь-кого іншого. З цього теж потрібно виходити 25 травня.

Я теж не втримаюсь вставити свої п’ять з приводу виборів президента. І не агітуючи за, скажу, чому я однозначно проти Юлі. 

1. Ми всі пам’ятаємо "ширку". А хто не пам’ятає – то варто було б згадати. З подачі ЮВТ у 2009 році мала сформуватися коаліція між БЮТ та ПР, яка планувала законсервувати Раду, перенести вибори президента у парламент і тупо рулити за спільним дерибаном. Так-так, "божественна Юля" домовлялася з тими самими "ригами", яких вона так ненавиділа на публіку. Але коли вся справа вже була на мазі, Яник несподівано прокинув Юлю і, наслухавшись камлання старців, вирішив таки іти в президенти сам. Цей вибір для країни, зрештою, виявився значно кращим, ніж ширка, – Янукович гниє десь у Ростові, а Юля остаточно, сподіваюся, випала з життя. Або от-от випаде. 

2. Портнов, Лозінський, Веревський і ще ціла купа народу, яких нормальна людина не може згадувати без гидливості, – всі вони вилетіли з гнізда ЮВТ. Більший серпентарій був тільки у ПР, але ж ми сьогодні не обираємо між БЮТ і ПР, правда? 

3. Юля вже рулила країною. Сумні наслідки цього згодом були критично доопрацьовані "сім’єю". Але саме "вона напрацювала" на базис нормального економічного колапсу (полишивши поки питання корупції, скажу, що Юля всім рулить в ручному режимі, через що якийсь дурний папірець можна було чекати місяцями, поки він вкривався пилом на столі Кабміну). 

4. Юля – майстер фікції та пізд#жу. Другий раз за останні два місяці вона оголосила створення Руху опору і штабу. Ви щось чули про їхню діяльність, крім того, що таким чином знайшлося чим зайняти агітаторів "на злобу дня"? Я теж не чув. І так у всьому.

5. Юля товаришує з Путіним (або сидить в нього на гачку, що суті справи не міняє), і треба згадати, як вона підленько хіхікала разом з царьом Владімірам над "мазуріком Ющенко". Вважаючи Ющенка тим ще андоном, все ж скажу, що це навряд чи була достойна поведінка як для прем’єр-міністра України, в той час, коли твоя держава вела "газову війну" з царьом. 

6. На Майдані був популярним жарт про те, що якби всім керувала Юля, то регіонали підписували б капітуляцію вже 2 грудня. Це, вірогідно, правда. Друга частина правди, яку зрозуміли не всі, полягає у тому, що якби Майдан був проти Юлі, то і відспівували загиблих ми би теж уже 2 грудня. А 3 грудня там би встановили йолку і на цьому все б скінчилося. В мене немає сумнівів, що Юля покрошила би Майдан без жодних сентиментів та вагань. Вона прагне чистої влади, не обтяжена моральними принципами і набагато розумніша за Януковича – що робить її дуже і дуже небезпечною. І до влади її не можна допускати ні в якому разі. З тюрми вийшов ще більший монстр, ніж туди потрапив. 

Майдан створив феноменальний прецедент в історії нової України – повалення влади шляхом народного повстання. Я особисто думаю, що це ще не кінець – і в нас буде ще свій термідор, а то й брюмер. Ми дали зрозуміти владі, що буває, якщо. Так ось, скидання Юлі завдасть нам куди більше клопоту (див. п. 6), ніж будь-кого іншого. З цього теж потрібно виходити 25 травня. 

Зека геть, словом)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: