fbpx

Фотосесія. EVA Blog вчить, як легко і просто робити якісні і красиві фото

Стиль життя 13:20, 20.03, 2020

З появою смартфонів із крутими камерами мода на красиві фото захопила всесвіт. Дівчата зазвичай роблять сотні фото, щоб обрати з них одну, яку можна було б потім продемонструвати у соціальних мережах. Це займає дуже багато часу.

Страждають від цього не тільки жінки, але і їхні чоловіки, які вимушені раз за разом фотографувати своїх дівчат до тих пір, поки серед сотень однакових фотографій їм не сподобається хоча б одна. То що ж робити, коли хочеться мати фото, як у відомих блогерів або зірок? Один з найголовніших секретів якісного фото – правильне позування.

Фотосесія. EVA Blog вчить, як легко і просто робити якісні і красиві фото 1

Що пропонують експерти?

Якісним фото роблять два основних моменти – хороший фотограф та вдало обрана поза. Експерти сайту EVA Blog підготували для своїх читачів 11 правил, які допоможуть навчитись робити круті фотографії. Тож які пози для фотосесії, на думку спеціалістів, мають зробити ваші світлини ідеальними? Першим і основним правилом, і це стосується не тільки фотосесій, є рівна спина. Це правило настільки очевидне, що про нього завжди забувають. Інші правила позування кажуть про те, як правильно обрати ту чи іншу позу. Наприклад, можна стати упівоберта або перенести вагу тіла назад, втягнути живіт та приділити увагу рукам, які не мають бути притиснуті до корпусу. Є ще чимало корисних порад, але найголовніша з них – не боятись експериментів. Адже ідеальне фото має відображати:

  • Індивідуальність.
  • Красу (не тільки зовнішню, але і внутрішню).
  • Оригінальність.

Яка мета вашого фото?

Дуже багато в гарній світлині залежить від того, який саме ефект ви прагнете передати. Наприклад, яким має сприйматись фото – динамічним чи статичним? Намагаючись передати ефект не постановочного фото, спеціалісти радять ворушити руками, грати з волоссям та посміхатися. Якщо ж, навпаки, ви намагайтесь віднайти ідеальну позу, не забувайте підкреслювати сильні сторони та приховувати слабкі. Заздалегідь підбирайте вбрання для світлин та не забувайте про якісну обробку фото.

Не зайвим буде і позування перед дзеркалом, щоб при необхідності автоматично приймати вигідні для вас пози і бути красивими на будь-яких фото. Ну а найприємніша порада, яку дають фахівці, – це якомога більше подорожувати, робити світлини частіше та бути природними – і тоді ви обов’язково зможете віднайти свій власний унікальний стиль, який зможе підкреслити вашу індивідуальність та красу. Стиль, від якого будете у захваті не тільки ви, а і всі ваші фоловери.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: