fbpx

100 франківців вже скористались сервісом "Мобільний адміністратор"

Суспільство 10:27, 07.12, 2017

За три місяці 100 іванофранківців, зокрема людей похилого віку та осіб з обмеженими можливостями, які не здатні самостійно пересуватися, скористалися сервісом "Мобільний адміністратор".

Послуги, які замовляли громадяни через сервіс "Мобільний адміністратор":

– реєстрація місця проживання;

– зняття з реєстрації місця проживання;

– вклеювання фото у паспорт громадянина України по досягненню 25 чи 45 років;

– державна реєстрація земельної ділянки;

– надання дозволу на видалення зелених насаджень;

– надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі витягу.

Нагадуємо, працівники Центру надання адміністративних послуг почали надавати послуги за місцем проживання заявників з обмеженими можливостями з 4 вересня.

Для того щоб скористатись сервісом "Мобільний адміністратор", можна перетелефонувати до ЦНАП за телефоном (0342) 75-01-19, направити листа за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 9 або заповнити електронну форму запиту для надання послуги "Мобільний адміністратор" на сайті ЦНАП www.cnap.if.ua (http://www.cnap.if.ua/mobadm).

Послуга "Мобільний адміністратор" – це унікальний сервіс, який доступний у Івано-Франківську для людей похилого віку та осіб з обмеженими можливостями, які не здатні самостійно пересуватись, для замовлення адміністративних та дозвільно-погоджувальних послуг за їхнім місцем проживання. Адміністратор ЦНАП м. Івано-Франківська з спеціальним кейсом та обладнанням, за попередньо погодженою датою та годиною візиту, приїжджає за місцем знаходження заявника, оформляє всі необхідні документи та проводить замовлення послуг, а також після виконання повертає результати адміністративної чи дозвільно-погоджувальної послуги.

При такому візиті обслуговують завжди два адміністратори, а також здійснюється аудіо- та фотозвіт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: