fbpx

100 тис. грн, 1300 євро, 400 доларів: за минулу добу на Прикарпатті пограбували три машини

Суспільство 20:05, 09.04, 2019

Лише за минулу добу сталося три крадіжки з автомобілів на території Івано-Франківської області. Поліція розшукує зловмисників.

8 квітня до поліцейських із заявою про крадіжку з автомобіля звернувся мешканець Івано-Франківська. Чоловік повідомив, що невідомі особи проникли в його авто "Нісан" і поцупили залишену там барсетку. В барсетці на той момент було 100 000 гривень, 1300 Євро, 400 доларів та особисті документи.

В іншому випадку потерпілий залишив автомобіль припаркованим у дворі будинку. Відтак злодії пошкодили замок у дверях і проникли до салону, викравши акумулятор та комплект ключів, інформує сектор комунікації головного управління обласної нацполіції.

Минулої доби від автокрадіїв постраждала й 37-річна мешканка Богородчан. Жінка повідомила, що в її автівці невідомі пошкодили вікно, проникли досередини і викрали відеореєстратор.

За цими фактами відкрили провадження, і поліція розшукує зловмисників.

Потерпілих від таких злочинів працівники поліції просять негайно телефонувати на лінію "102" – саме це допоможе правоохоронцям розкрити злочин за гарячими слідами. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: