fbpx

106 івано-франківських сімей отримали субсидію на оплату послуг ЖКГ

Економіка 10:45, 11.06, 2014

Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради призначив житлову субсидію 106 сім'ям з Івано-Франківська, а також одну сім'ю внесено до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, адреси фактичного місця проживання осіб.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні комісії з розгляду питань призначення субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, пільг та компенсацій з міського бюджету в департаменті соціальної політики МВК під головуванням Олександри Заклинської.

На засіданні комісії розглянули 106 справ громадян, які на загальних підставах не мають права на призначення субсидії відповідно до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, затвердженого відповідною постановою Кабінету Міністрів України та 1 справу громадян про включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, адреси фактичного місця проживання осіб. Рішення за усіма справами прийнято на користь громадян.

При прийнятті рішень про призначення (непризначення) субсидії, включення до Єдиного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги, адреси фактичного місця проживання осіб комісією бралися до уваги складені акти обстеження матеріально-побутових умов сімей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: