fbpx

12 красунь змагатимуться за титул "Міс Івано-Франківськ 2018" та цінний подарунок

Стиль життя 11:14, 26.03, 2018

7 травня відбудеться конкурс краси "Міс Івано-Франківськ 2018". За корону змагатимуться 12 учасниць.

Днями на попердньому кастингу для участі в конкурсі з 72 відібрали 15 красунь, однак в процесі підготовки залишиться лише 12 учасниць, повідомили організатори сьогодні на прес-конференції.

"Ми не модельна агенція і не відбираємо за параметрами: зріст 170 і 90-60-90. Це є конкурс краси, і кожна дівчина має свою родзвинку, кожна приваблива по-своєму. Ми шукали яскраві обличчя, яскравих, харизматичних дівчат, які могли би зачепити, можливо, не суперфігурою, як у моделей, а своєю цікавою зовнішністю", – зазначив співорганізатор Анатолій Корнійчук.

Конкурс пройде на базі кіноконцертного залу "Арена-центр" у рамках відзначення Дня міста.

Співорганізатор конкурсу Степан Йосипів зазначив, що "на дівчат чекає нелегка робота". Буде 5 виходів: етновбрання, мафія 40-50-х років минулого століття, конкурс талантів, вихід у купальниках, вихід у вечірніх сукнях. Останній вихід оцінюватися журі не буде.

Постановку номерів робить Тоня Терсенова, керівник Soloway Dance Studio.

Член оргкомітету Юрій Малярчук розповів, що на переможницю чекає путівка на двох в ОАЕ та 10 тисяч гривень. Глядачів також розважатиме гурт "Пацики з Франика". Вокаліст Назарій буде також членом журі в серед учасниць відбере також 5-6 дівчат для зйомок у новому кліпі.

Нагадаємо, 21 березня з-поміж близько 70 претенденток обрали 12 учасниць на конкурс "Міс Івано-Франківськ 2018". Заявку на конкурс відправили 140 претенденток, з них відібрали 92. Однак на кастинг прийшло ще менше дівчат. Їх оцінювали за зовнішнім виглядом, культурою мовлення та пластичністю на сцені. Важливим критерієм був і талант, який учасниці повинні будуть показати на сцені. 

За словами організаторів, участь у кастингу могли брати дівчата від 18 років, однак були і 16-річні кандидатки. Подавала свою кандидатуру і 33-річна мама двох дітей. Вікова категорія відібраних конкурсанток – 18-25 років.

Як писав КУРС, минулого року за звання "Міс Івано-Франківськ 2017" змагалися 12 красуньПеремогу здобула дівчина з Донецька Аліна Симоненко.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: