fbpx

12-річна франківчанка увійшла у топ-100 найгарніших моделей Східної Європи

Стиль життя 11:26, 29.01, 2016

Франківчанці Євгенії Довгоніс лише 12 років, а вона входить у топ-100 найгарніших моделей Східної Європи. Женя дефілює на подіумах України, слідкує за всіма модними трендами, успіхом старших колег. Але в майбутньому мріє стати пластичним хірургом, аби допомагати робити людей красивими та щасливими.

Модельним бізнесом семикласниця Євгенія Довгоніс зай­мається уже п’ять років. До цього її заохотила старша сестра Оксана, яка була вихованкою модельної школи "Marysia мodel management". Одного разу привела туди й молодшу сестричку і тій сподобалось, пише Репортер.

Мала красуня розповідає, що вже після кількох занять її відібрали на перший показ. Дуже хвилювалася. Зараз впевнено дефілює на подіумах, і не тільки Івано-Франківська, але й інших міст. Нещодавно в Ужгороді проходив показ "A Star fashion & melody Show", який і відкривала маленька франківська модель. Каже, що починати чи закривати показ – дуже почесно й вона цим пишається. За п’ять років Женя брала участь вже у 15 показах.

"Головне – дивитися в одну точку і виглядати впевнено, – говорить про особливості дефілювання Женя. – Залежить від одягу, який на тобі, музики, яка звучить, можна посміхатися, а інколи треба бути серйозною, без емоцій, бо ти не себе показуєш, а одяг".

Скоро вона буде готуватися до показу "Весна-літо 2016". За місяць до того треба посилено займатися спортом та відмовлятися від солодкого.

Дівчинка має чим похвалитися. За версією міжнародного журналу "Модний дім", дівчинка входить у топ-100 моделей Східної Європи серед дітей.

"Фото всіх моделей заносять у спеціальну базу, з якої журі й вибирає найкращих, – говорить Женя. – Їх друкують у журналі "Модний дім" і розсилають усім дизайнерам. Це свого роду каталог, з якого ті вибирають моделей для своїх показів".

Цікаво, що нещодавно Євгенія Довгоніс стала обличчям етно-бренду дизайнера дитячого одягу Тетяни Зубкович.

Та серйозно займатися модельним бізнесом дівчинка не планує. Вона мріє стати пластичним хірургом. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: