fbpx

14-річного хлопчика, який зник чотири дні тому, розшукали на одній із центральних вулиць Івано-Франківська

Суспільство 14:59, 24.06, 2017

Хлопчик схильний до жебракування, попереджали батьків поліцейські.

Нагадаємо, юнак зник 20 червня. Батько хлопця звернувся до поліції 23 червня. Відтоді неповнолітнього шукали. Батько пояснив, що син, Ігор Лила, з села поїхав велосипедом до бабусі в Івано-Франківськ. Потім батько втратив зв’язок з сином.

Станом на 13:00 Ігоря Лилу розшукали франківські поліцейські. Про це у Фейсбук написала начальник сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області підполковник поліції Алла Бойчук.

"Неповнолітнього Лилу Ігоря Івановича працівниками ювенальної превенції розшукано по вул. Січових Стрільців в місті Івано- Франківську. Дякуємо небайдужим громадянам за надання інформації", – йдеться у повідомленні Алли Бойчук.

Журналістам МІСТА у поліції розповіли, що у хлопчика такий спосіб життя. Додамо, попередньо правоохоронці повідомляли, що неповнолітній неодноразово залишав місце проживання та навчальний заклад, а також що дитина схильна до жебракування.

Також сьогодні знайшлася студентка ПНУ. Коломиянка пропала на три дні після здачі державного іспиту і святкування з одногроупниками. 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: