fbpx

150 дітей зі Сходу та Півдня приїхали відпочивати на Прикарпаття

Суспільство 18:31, 03.01, 2017

На запрошення голови облдержадміністрації Олега Гончарука на відпочинок на Прикарпаття завітали діти із Херсонської та Черкаської областей. Понад дві сотні юних гостей проживатимуть у родинах м. Яремче, Болехова, Рожнятівського, Тлумацького, Долинського, Снятинського, Косівського Богородчанського районів та Богородчанської ОТГ.

"Перебуваючи на Прикарпатті, діти матимуть змогу відвідати музей "Писанки" та історико-меморіальний музей Степана Бандери, перейняти нашу культуру, ознайомитися з історією і традицією краю", – розповів директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики ОДА Віктор Кімакович.
Посадовець також зазначив, що впродовж кількох днів в область прибуде група дітей,  а це 150 осіб,  із Житомирської, Миколаївської та Запорізької областей. Натомість прикарпатські діти відпочиватимуть влітку на узбережжі Чорного моря на Херсонщині, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
За словами директора Білозерської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 із Херсонщини Наталії Панькової, соціальний проект дає змогу дітям із різних областей не лише добре відпочити, але й ознайомитися із унікальними традиціями і звичаями та знайти хороших і вірних друзів.
"Сьогодні на Івано-Франківщину прибули діти, батьки яких є учасниками АТО, обдаровані діти та сироти або напівсироти,  зазначила Наталія Панькова. – Деякі з них уже не вперше на Прикарпатті, тому заздалегідь чекають на такі поїздки та залюбки знову відвідують ті родини, в яких проживали раніше".
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: