fbpx

15 ДТП, 3 загиблих і 13 потерпілих за добу: правоохоронці нагадують про складні погодні умови

Суспільство 12:49, 08.01, 2019

Причиною ДТП стало перевищення швидкості водіями і недотримання безпеки дорожнього руху при погіршених погодних умовах.

Поліцейські радять бути уважними і неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. На Прикарпатті з 6 на 7 січня сталося 15 ДТП. У результаті аварій 13 людей потрапили до лікарні, а 3 – загинули як на місці події, так і у медзакладі, нагадує Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини. 
 
 

Поліція Івано-Франківщини звертається до водіїв бути максимально уважними, зважати на погодні умови і дотримуватися ПДР. На автошляхах Івано-Франківська та області працюють екіпажі поліцейських секторів реагування патрульної поліції. Тому якщо у вас виникне неприємна ситуація – телефонуйте, допоможуть.

Правоохоронці рекомендують по можливості не виїжджати без необхідності на власному автотранспорті, стежити за дорожнім станом та бути максимально уважними при будь-якій його зміні. Щоб вчасно відреагувати на різке ускладнення умов пересування, необхідно дотримуватися Правил дорожнього руху та не виконувати небезпечних маневрів при пересуванні.

Радять водіям "перевзутися" на зимову гуму та обережно рухатися і в жодному випадку не сідати за кермо у нетверезому стані.

Пішоходів просять бути уважними у вечірню пору доби і переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях, а також виключно на зелений сигнал світлофора. 

Бережіть своє життя, будьте пильними на дорогах!

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: