fbpx

15 комплектів нових парт подарував першачкам ЗОШ №15 Віталій Мерінов

Суспільство 17:32, 19.05, 2017

"Гарно сіли. Спинки рівно", – так розпочинається урок письма у 1-А класі ЗОШ № 15. Накрохмалені бантики, різнобарвні зошити та усмішки на обличчі дітвори. У цих трьох десятків дітей сьогодні свято – їм подарували новенькі парти та стільці.

Ще донедавна дітворі доводилось сидіти за шкільними столами старого зразка. Розповідає мама учениці 1-А Тетяна Павлів:

"У нас були дуже старенькі парти, дуже малесенькі. А діти ж з кожним днем ростуть, починають сутулитись. Це могло призвести до сколіозу та інших проблем зі спиною. Тому нам треба було вищих парт. У школи закупити їх не було можливості. Тож ми звернулись до партії "УКРОП", передає прес-служба партії.

Звернення від піклувальної ради та батьківського комітету адресували члену партії "УКРОП" Віталію Мерінову. Депутат міської ради розповідає:

"15-та школа – моя рідна. Тут я провчився 9 років. Вона знаходиться у мікрорайоні "Майзлі". А оскільки я депутат від цього округу, то всіляко намагаюсь тут допомагати".

Тому Віталій Мерінов виділив понад 20 тисяч гривень зі свого депутатського фонду і закупив 15 комплектів парт для першачків.

"В школі формується не тільки багаж знань, але й хребет, необхідний для повноцінного здорового життя", – наголосив Віталій Мерінов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: