fbpx

15 прикарпатських ДАІвців відправились в зону АТО

Суспільство 17:47, 21.08, 2014

Сьогодні керівництво обласного управління внутрішніх справ, УДАІ УМВС в області та представники громадськості провели на службу в зону АТО 5 екіпажів із 15-и працівників івано-франківської Державтоінспекції.

 

Це вже третя зміна, яка відбула в зону АТО для проведення ротації працівників ДАІ, які поїхали туди наприкінці липня. Уже вдруге керівником групи призначено командира роти ДПС ДАІ із забезпечення супроводження майора міліції Віталія Пасяку.

Серед відряджених – інспектори роти дорожньо-патрульної служби, інспектори та начальники відділень ДАІ територіальних підрозділів краю. Завдання для міліціонерів залишаються ті ж – несення служби на блокпостах у східному регіоні України.

За християнським звичаєм представники від духовенства поблагословили працівників ДАІ на добру дорогу.

Спеціальний інструктаж перед від’їздом провели начальник УМВС України в Івано-Франківській області підполковник міліції Микола Семенишин, заступник начальника УМВС – начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Ярослав Манжелей, т.в.о. начальника відділу внутрішньої безпеки підполковник міліції Микола Іваницький та т.в.о. начальника УДАІ УМВС в області підполковник міліції Валерій Некипілий. Вони також побажали підлеглим безпечної служби та щасливого повернення додому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: