fbpx

15-річну дівчину, яка зникла п’ять днів тому, знайшли з хлопцем

Суспільство 18:12, 24.08, 2017

Дівчину, яка п’ять днів тому пішла з дому, знайшли у Долинському районі.

"Завдяки професійним діям старшого інспектора ювенальної превенції Долинського відділу поліції Мельник Тетяни місцезнаходження неповнолітньої Крук М. Р. встановлено", – написала у Фейсбуці начальник сектору ювенальної превенції УПД ГУНП Алла Бойчук.

Нагадаємо, неповнолітня Крук Марія Романівна, 11.02.2002 р. н., уродженка та мешканка с. Залуква Галицького району, 19 серпня 2017 року близько 19.00 год. пішла з дому і до цього часу місце знаходження її було невідоме.

Працівник поліції отримала інформацію про те, що розшукувана може перебувати на території Долинського району. Виїздом в село Солуків Долинського району було виявлено неповнолітню разом із 21-річним жителем зазначеного населеного пункту.

Обидвох доставлено до відділу поліції, де з'ясовано, що причиною залишення місця проживання є заборона батьків спілкуватися з хлопцем.

З неповнолітньою проведено профілактичну бесіду та прийнято рішення про поміщення її до Центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Після бесіди хлопця відпустили. Відносно неповнолітньої жодного правопорушення не вчинено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: